Despre noi - Senilate

Du-te la conținut

Meniul principal :

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Despre noi

     Avem o experienta de peste 9 ani cu vehiculele senilat-amfibiu Argo, in prezentarea si promovarea lor catre institutiile de interventie ale statului, catre clientii care isi desfasoara activitatea in zone greu accesibile uneori imposibile pentru alt tip de vehicule avute in dotare.
     In iarna grea din 2011-2012 vazand situatia disperata cu care se confruntau cetatenii si autoritatile din unele zone ale tarii afectate de caderile masive de zapada am hotarat sa intervenim prin punerea gratuit la dispozitia fortelor ISU-SMURD a unui vehicul Argo model Avenger 8x8 echipat cu toate accesoriile necesare in misiuni de cautare-salvare si a unui conducator specialist.
     Rezultatele au fost extraordinare: echipajul respectiv a fost directionat in jud.Buzau unde prin priceperea conducatorului si capacitatile vehiculului a executat cu brio toate misiunile primite constand in salvari de vieti omenesti, aprovizionare, repunere in functiune a releului de transmisiuni, etc. trecand peste orice obstacol, mergand pe zapada de 3-4 m ! a fost singurul vehicul care a ajuns oriunde a fost nevoie chiar in zone unde nici elicopterul nu putea ateriza.
     In urma acestui episod si a cunoasterii noastre din experienta a dotarii slabe existenta in acest moment cu privire la vehicule specializate in interventii pe orice tip de teren si vreme am hotarat promovarea in tara noastra a celor mai bune vehicule senilate-amfibiu din lume la ora actuala.
 
 
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal